Göl evleri genelde gölün kıyısında olur ancak bu sefer gezeceğimiz ev göle biraz uzak ancak oldukça güzel bir açıdan gölü gören odaları bulunuyor. Kendine özel bir araba yolu olmayan evin giriş güzel bir patikadan yürüyerek yapılıyor.
Girişin hem ön tarafı hem de arka tarafından ormanın içine doğru yürüyüş yolları bulunuyor. Ön kapının bulunduğu veranda diyebileceğimiz bölüm ise oldukça geniş tutulmuş. Sadece bir kaç sandalyenin bulunduğu bu bölümden bile gölü izleyebiliyoruz.
Evin içerisi ise oldukça sade ve kaliteli bir tasarıma sahip. Dış cephesi koyu renk olan göl evinin iç duvarları ise ahşap renginin doğallığına bırakılarak aydınlık bir ortam olması sağlanmış.
Salonun en uç bölümünde bulunan şömineyi yakıp, boydan boya cam olan bölümden göl manzarasını mükemmel bir şekilde izleyebiliyoruz.
Mutfak ve evin diğer odaları ise renkli bir tasarıma hakim. Sarı mavi ve kırmızı renklerin karışık olarak kullanıldığı iç dekorasyonda bu renkler insanın gözüne gerçektende hoş geliyor.